Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

evaziuneO ploieșteancă de 49 de ani, contabilă la mai multe societăți comerciale din municipiu, s-a ales cu dosar penal pentru delapidare, după ce și-ar fi însușit bani din conturile firmelor cu care lucra.

 

Ancheta a fost derulată de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IJP Prahova, care au constatat că "inculpata, în calitate de contabil în cadrul a două societăți comerciale, ar fi completat, ștampilat și semnat ordine de plată, în locul reprezentanților agenților economici, contrafăcând semnătura acestora, prin intermediul cărora a transferat sume de bani din conturile celor două societăți în contul său personal și în contul unui martor, față de care aceasta avea o datorie", informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

Femeia ar fi reușit, astfel, să-și însușească nu mai puțin de 73.000 de lei. Potrivit sursei citate, numai o parte din prejudiciu a fost recuperată.

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.

Back To Top