Categorie: Știri locale

politie dn1 motociclist opritUn echipaj de Poliţie care se deplasa spre zona unui accident rutier produs joi în Prahova, pe Drumul Naţional 1, a sancţionat un motociclist care a comis mai multe abateri grave. Pe lângă faptul că nu a acordat prioritate maşinilor de intervenţie, motociclistul a făcut mai multe manevre periculoase şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Accidentul despre care discutam s-a produs pe DN1, joi, în jurul orei 12.00, în zona Bisericii Călătorului, pe sensul de mers dinspre Ploieşti spre Braşov. A fost vorba despre o coliziune faţă-spate între două autoturisme, în urma căreia un copil în vârstă de 10 ani a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului şi de transport de urgenţă la spital. Celelalte patru persoane aflate în autovehicule nu au avut nevoie de internare.

“În timp ce se deplasa către accidentul de la Biserica Călătorului, un echipaj rutier a depistat un motociclist care nu a acordat prioritate autospecialelor care se deplasau în regim prioritar (zona Posada DN 1). De asemenea, acesta a efectuat mai multe depășiri neregulamentare (pe linie continuă și pe trecere pentru pietoni) și nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului rutier”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

În cele din urmă, vitezomanul a fost oprit şi sancţionat, poliţiştii hotărând să îi aplice o amendă contravenţională de 580 de lei şi să îi reţină permisul de conducere.

 

Back To Top