Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

razie obor iuniePolițiștii de la Ploiești și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au descins, sâmbătă, în Obor, unde au făcut peste 120 de verificări, la agenți economici și autoturisme. Valoarea amenzilor aplicate s-a ridicat la 221.550 lei.

Cea mai mare amendă dată în timpul acțiunii de sâmbătă a fost aplicată la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Ploiești, care nu a fiscalizat suma de 194 de lei provenită din încasări. Totodată s-a constatat că agentul economic a difuzat către public opere muzicale fără a deține licențe neexclusive emise de autoritățile competente. Pentru abaterile constatate, amenda a fost de 21.500 de lei, la care s-a adăugat, ca măsură suplimentară, confiscarea bunurilor confiscate și a sumei încasate fără emitere de bon fiscal.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate la punctul de lucru din Ploiești al unei societăți comerciale din Ilfov s-a constatat că agentul economic oferea spre comercializare 55 doze bere, 47 sticle băuturi răcoritoare, 22 sticle apă plată/ minerală, 1,75 litri băutură spirtoasă, 3 saci cărbune grătar, mărfuri pentru care nu a putut face dovada provenienţei. Totodată, a fost identificată suma de 501 lei, nefiscalizată, provenită din încasările zilnice.

Reprezentantul D.S.V.S.A Ploiești a dispus retagerea de la comercializare a cantității de 24 kg preparate culinare și 33 kg materie primă și, ca măsură complementară, suspendarea activității punctului de lucru până la îndeplinirea condițiilor sanitar veterinare. Pentru abaterile constatate, agentul economic a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă de 10.000 lei și confiscarea bunurilor menționate și a sumei de bani, iar de către reprezentantul D.S.V.S.A Prahova cu amendă în cuantum de 2.000 lei, se arată în bilanțul IJP Prahova.

Un alt bărbat, de 44 de ani, din Ploiești, a fost depistat comercializând bunuri culturale mobile fără a deține acte de proveniență și fără autorizațe de comercializare. Marfa a fost rificată în scopul continuării verificărilor, pentru a se stabili dacă nu cumva provine din comiterea unor fapte penale.

În total, polițiștii au verificat 83 de agenți economici și au controlat 43 de autoturisme. Pentru neregulile constatate oamenii legii au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de 221.550  lei. În plus, au confiscat bunuri (produse nealimentare, de igienă personală, articole de uz casnic,  articole vestimentare, articole de încălțăminte, băuturi răcoritoare, bere, băuturi spirtoase, miez nucă, țigarete, pâine, pulpe pui, mezeluri, legume ) în valoare de 14.710 lei și au retras de la comercializare bunuri în valoare de 1.832 lei.

Back To Top