Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

canalizareAutorităţile ploieştene vor începe lucrări pentru extinderea canalizării pe strada Cozia. În şedinţa de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, forul legislativ a discutat un proiect de hotărâre care vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

Conform hotărârii, adoptate astăzi cu unanimitate de voturi, proiectul va avea o valoare totală de 1,2 milioane de lei, fără TVA, din care costul efectiv pentru construcţie şi montaj e estimat la un milion. Cu tot cu TVA-ul, investiţia totală atinge 1,5 milioane de lei.

Proiectul propune introducerea unei reţele noi, pe o lungime de aproximativ 500 de metri liniari, plus efectuarea racordurilor aferente. Totodată, investiţia vizează şi schimbarea modalităţii de deversare a apelor colectate, care nu vor mai ajunge în colectorul din strada Rudului, cum se întâmplă în prezent, considerat prea mic pentru a prelua debitul necesar, ci se vor deversa în colectorul principal din strada Marin Brutaru.

Back To Top