Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

alunecare terenPloile din ultimele 48 de ore au dus la reactivarea unei alunecări de teren în nordul judeţului Prahova. În comuna Valea Doftanei, pământul a luat-o la vale, iar drumul judeţean care asigură accesul spre localitate a fost grav avariat.

Drumul Judeţean 101 I, cel care asigură legătura localităţii spre Câmpina, respectiv spre Braşov, a fost blocat parţial, aici apărând o crăpătură lungă de aproape 10 metri.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a confirmat joi dimineaţă că alunecarea de teren produsă în Valea Doftanei a afectat DJ 101 I. Aici a apărut o crăpătură aproape de axul drumului, pe o lungime de aproximativ 30 de metri, la kilometrul 34+200, la ieşirea din comună spre Braşov, iar banda de mers s-a lăsat cu 10 până la 50 de centimetri faţă de nivel.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fata locului, iar în zonă a fost solicitată interzicerea de urgenţă a accesului maşinilor de mare tonaj.

(foto: arhivă)

Back To Top