Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

oprire apaIntervențiile derulate de Apa Nova Ploiești continuă, vineri, pe străzi din centrul municipiului, unde se va lua măsura temporară a opririi alimentării cu apă potabilă.

Comunicatul Apa Nova Ploiești:

"Vineri, 6 iulie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 10.00 – 12.00, pe străzile Basarabilor (parţial de la nr. 10 – la nr. 18 şi blocurile K 10, K 11, K12, K 13, str.C. D. Gherea (parţial Bl. Picadily, Bl. K 15 şi Hotel Prahova), în cadrul operaţiunii de modernizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil)".

 

Back To Top