Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

medieval2018 4

În perioada 13-15 iulie, Bulevardul Independenței găzduiește a doua ediție a festivalului medieval "Ploiești - Târg Domnesc". Deși evenimentul stă sub semnul unui scandal legat de atribuirea contractului pentru organizarea acestuia, treaba merge înainte, iar vineri, de la prima oră, în zonă au apărut primele standuri, scena și zonele amenajate pentru vizitatori.

 

Circulația rutieră a fost închisă, deja, pe Bd. Independenței, singurele autoturisme care mai au acces între Gara de Sud și rondul de la Banc Post fiind cele ale furnizorilor. Standurile au fost amplasate, la fel mesele, băncuțele și umbrelele sub care vizitatorii vor putea savura bucatele domnești care, potrivit organizatorilor, îi vor îmbia în următoarele trei zile.

Deschiderea oficială a festivalului are loc vineri, la ora 17.30, fiind marcată de parada medievală (VEZI DETALII). Tot vineri, din program mai fac parte un moment cu dansuri medievale, susținut de Asociația Paladini de Terra Medies, prezentarea echipamentului militar al unui străjer, competiții între străjeri, tir cu arcul, demonstrație si program interactiv cu public, demonstrații de tehnici de duel după maeștrii medievali Liechtenauer, Dobringer, Mayer, dar și un concert de muzică medieval şi tradițională cu grupul Truverii.

Seara se va încheia cu un concert susținut de Iris, începând cu ora 21.30.

medieval2018 1

medieval2018 2

medieval 2018 3

 

Back To Top