Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

trofeul sinaia 2018Sinaia găzduiește și în acest an, în weekend-ul 20-22 iulie, cea de-a V-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia, ediția a X-a.

Cele mai rapide mașini conduse de piloți de top se vor întrece pe traseul care începe de la CImitirul Eroilor și continuă pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului și Drumul Nou al Cotei 1400. Acesta este singurul circuit urban inclus în competiția amintită.

“În fiecare an, Trofeul Sinaia este un eveniment la care participa piloți de top, la volanul celor mai puternice mașini de curse. Cursele de mașini se numără printre sporturile mele preferate și, ca în fiecare an, voi participa și eu la această întrecere. Suntem la a X-a ediție și mă bucur să văd că participarea , atât din partea concurenților cât și a publicului este în creștere. Urez succes tuturor participanților și să avem vreme bună”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sinaia, unul dintre organizatorii raliului, competiția va debuta sâmbătă dimineață, 21 iulie, cu manșele de recunoaștere și antrenamentele cronometrate, duminică urmând concursul propriu-zis. Ediția din acest an este una specială, împlinind 10 ani de la inaugurare chiar în anul centenarului. Peste 70 de piloți s-au înscris la startul competiției din acest an, ce vor garanta un adevărat spectacol automobilistic desfășurat pe singurul traseu urban din țară. Printre cele mai cunoscute nume participante la Trofeul Sinaia se află Titi Aur și Mihai Leu, piloți de renume ce promit un show de zile mari.

"Ediția din acest an a Trofeului Sinaia, a cincea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, păstrează trendul ascendent oferit de acest sezon, și va avea la start un număr record de participanți.  Un total de 88 de piloți s-au înscris la ediția a 10-a a Trofeului Sinaia, singura etapă cu traseu integral urban din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop și organizată de Primăria Sinaia prin Clubul Sportiv Carpați Sinaia. Lungimea traseului va fi de 3,015 kilometri, cu o pantă maximă de 8% și o diferență de nivel de 163,3 metri. Primii doi clasați din clasamentul Open, Andrei Dumitrescu (68 de puncte) și Lucian Răduț (66 de puncte), își vor continua lupta pentru supremație și pe străzile din Sinaia, unde cu siguranță un cuvânt de spus va avea și Costi Stratnic (43 de puncte), al treilea în top, și totodată învingătorul en-titre a tradiționalei curse din orașul regelui", precizează Federația Română de Autobilism Sportiv (FRAS).

Organizatorii - Primăria Sinaia și Clubul Sportiv Carpați Sinaia sub egida FRAS - au pregătit pentru această ediție și alte activități, care vor avea loc în paralel cu desfășurarea cursei. Astfel, copiii cu vârste de peste 5 ani vor putea să învețe să piloteze carturile electrice sub supravegherea unor piloți experimentați, pe aleea principală de la intrarea în parcul Dimitrie Ghica, în timp ce adulții pot lua parte la cursuri și simulări de conducere defensivă cu sportivii de la “Academia Titi Aur”, în zona fântânii centrale din parc. De asemenea, sâmbătă și duminică, patru medici oftalmologi vor acorda consultații gratuite într-un cort amplasat pe strada Octavian Goga.

"În cele 2 zile, pe unele străzi se vor impune restricții de circulație. Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, puteți consulta hărțile rutelor alternative afișate în oraș. De asemenea, autobuzele de transport în comun nu vor mai urca în cartierul Furnica și vor avea capăt de traseu la sensul giratoriu Aosta. Programul va fi afișat în stațiile Transport Urban", a anunțat Primăria Sinaia.

Într-o informare emisă de IJP Prahova, vineri dimineață se arată că traficul rutier va fi închis astfel

-              B-dul Carol I, pe sectorul de drum cuprins între intersecția giratorie cu Strada Gării și intersecția giratorie cu strada 13 Septembrie și B-dul Ferdinand, începând de azi, 20 iulie, ora 11 până duminică 22 iulie 2018, ora 21:00;

-              Str. O. Goga - integral, Str. Eroilor – integral, Str. Mânăstirii – până la intersecția cu str. Spătar Cantacuzino, vor fi închise pentru organizarea parcului închis și cel de service, în intervalul vineri, 20 iulie 2018, ora 11:00, până duminică 22 iulie 2018, ora 21:00;

-              Traseul de competiție: străzile Mânăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (între Restaurant Taverna Sârbului – Restaurant Schiori) pentru zilele de sâmbătă 21 iulie 2018 în intervalul orar 5:00 – 20:00 și duminică 22 iulie 2018 în intervalul orar 5:00 – 19:00.

Back To Top