Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

incendiu pe munte isu ph azugaUn incendiu de vegetaţie cu nu mai puţin de 36 de focare izolate a creat panică, sâmbătă seară, în staţiunea prahoveană Azuga. Pompierii s-au mobilizat exemplar şi, cu ajutorul lucrătorilor de la Ocolul Silvic şi al jandarmilor montani, au reuşit să stingă focul după câteva ore, în urma unei intrervenţii dificile, îngreunate de starea terenului, care nu a permis accesul utilajelor speciale şi i-a obligat pe salvatori să meargă circa 4 kilometri pe jos. Primele indicii arată că focul ar fi fost pus deliberat de către o persoană rău-intenţionată, asta explicând şi numărul mare de focare. Din fericire, incendiul a afectat doar vegetaţia uscată şi nu s-a întins la pădurea de conifere din vecinătate.

Incendiul s-a manifestat între două văi, respectiv Valea Stevia şi Unghia, din localitatea prahoveană Azuga, într-o zonă greu accesibilă echipajelor de intervenție. Pompierii au identificat nu mai puţin de 36 de focare izolate, cu o suprafaţă totală aproximativă de 300 de metri pătraţi. Focul s-a manifestat într-un gol alpin, la cel puțin 5 metri distanţă de liziera pădurii, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

La locul evenimentului au fost mobilizate, începând cu ora 18.00, trei autospeciale de primă intervenție şi comandă, un autocamion de intervenție, o şenilată şi o motopompă. Echipajele s-au deplasat până la Cabana Trifoi, iar de acolo pompierii au continuat pe jos terestrul până la locul intervenției, pe teren accidentat, pe o distanţă de circa 4 kilometri. Totodată, a fost constituit un punct de comandă avansat, la Păstrăvăria Azuga, au mai anunţat reprezentanţii ISU Prahova, care au precizat că la acțiune au participat şi lucrători din cadrul Primăriei si de la Ocolul Silvic. Conducerea ISU Prahova a solicitat un elicopter din partea Inspectoratului General de Aviaţie, pentru a survola zona şi a evalua amploarea incendiului.

În cele din urmă, în jurul orei 20.30, ISU Prahova a anunţat că incendiul a fost lichidat. (Foto: ISU Prahova)

Back To Top