Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

banner antiPSD campina dn1Mai mulţi tineri au postat zilele trecute un afiş de mari dimensiuni pe o pasarelă de deasupra Drumului Naţional 1, cu un mesaj care îndeamnă românii să susţină iniţiativa "Fără penali" şi care se încheie cu o înjurătură mai mult sau mai puţin cenzurată adresată reprezentanţilor coaliţiei de guvernare. Pe partea opusă a pasarelei a fost prins un banner similar, care îndeamnă la proteste împotriva "dictaturii".

Bannerele au fost publicate pe unul dintre cele mai tranzitate sectoare de drum din România, pe DN1, în dreptul municipiului Câmpina. Primul "cearşaf", agăţat pe o pasarelă care supratraversează şoseaua, are mesajul "Semnează iniţiativa fără penali! Protest 10 august în Victoriei" şi se încheie cu o "urare de bine" adresată celor din PSD şi ALDE, din care lipseşte prima literă. Pe partea opusă a pasarelei, şoferii care veneau din celălalt sens au fost întâmpinaţi cu mesajul "Trezeşte-te şi ieşi în stradă / Dictatura a fost înlăturată / Întotdeauna prin lege".

Bannerele au circa 20 de metri lungime şi patru lăţime, aşa că n-a durat mult până când au atras şi atenţia forţelor de ordine. Un echipaj de jandarmi a oprit în zonă şi i-a legitimat pe cei care se aflau pe pasarelă. Activiştii au publicat mai multe clipuri video de durată pe o pagină de Facebook numită Evoluţie în Instituţie.

Back To Top