Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

perchezitii ijpprahovaPoliţiştii prahoveni au efectuat marţi dimineaţă percheziţii în Blejoi şi Boldeşti-Scăeni, la persoane bănuite de furt calificat şi proxenetism. Patru persoane au fost aduse la audieri, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova. Oamenii legii au suspiciuni că două dintre respectivele persoane ar fi furat, în ultimele luni, circa 12.000 de lei de la sediile unor societăţi comerciale. De asemenea, aceleaşi persoane sunt suspectate şi că ar fi scos fete "la produs" în Păuleşti şi Blejoi.

"Polițiștii prahoveni efectuează 3 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. 4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare. Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi desfășuară, la acest moment, 3 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Două dintre descinderi au loc în comuna Blejoi și una în orașul Boldești Scăeni. Din cercetări, a rezultat faptul că, în cursul anului 2018, două persoane ar fi pătruns prin efracție în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras sume de bani însumând 12.000 de lei. De asemenea, aceleași persoane sunt suspectate că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism. 4 persoane urmează a fi aduse la sediul poliției în vederea audierilor", se arată într-un comunicat de presă trimis marţi dimineaţă de IJP Prahova.

"Totodată, în comuna Blejoi se desfășoară o razie, la care participă polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și criminalistică din cadrul mai multor subunități teritoriale de poliție. La percheziții participă și jandarmi din cadrul  Grupării Mobile «Matei Basarab» Ploiești", se mai arată în acelaşi comunicat.

Back To Top