Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

pix urbanismDe câte ori nu ați plecat de la restaurant cu bricheta amicului alături de care ați petrecut seara? Sau de la serviciu cu pixul colegului de birou? Pentru pui d-ăștia de "hoți", funcționarii ploieșteni au inventat un leac. Sau o promoție? Încă nu ne e clar.

Dacă vrei să pleci cu pix cu tot, de la Direcția de Urbanism din Ploiești, iei la pachet și bidonul. Să te înveți minte să mai "furi" din banul public. Decât cu așa un bonus, am zice că mai bine lipsă.

Glumim, desigur, ca să mai ștergem din penibilul situației surprinse, într-o postare publicată pe Facebook, de Andrei Volosevici, primar al Ploieștiului în mandatul 2008 - 2012. Nevoit, probabil, să umble pe la ghișeele direcției amintite, fostul edil n-a putut să nu remarce ... "birotica avangardistă". Pe care a pozat-o și a făcut-o celebră pe  internet, chiar dacă este o lucrare cu autor necunoscut. Cineva trebuie să fie foarte mândru de suportul pentru pix, improvizat din PET-ul luat, parcă, din coșul de gunoi.

Foto: Facebook/ Andrei Volosevici

Back To Top