Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

scoala grigore moisilDirecţia de Sănătate Publică Prahova a anunţat că rezultatele analizelor la probele prelevate de la unii dintre cei 20 de elevi de la "Grigore Moisil", care s-au prezentat la spital cu simptome asemănătoare, vinerea trecută, au ieșit negative. Practic, autoritățile nu știu ce i-a îmbolnăvit pe copii.

 

În informarea transmisă de DSP Prahova, referitor la situația apărută la Școala "Grigore Moisil" din Ploiești, autoritățile precizează că "proba de lichid de vărsătură este negativă la cultura în laboratorul DSPPH", iar "proba de materii fecale de la cazul internat la SJU BI Ploiești (Spitalul Județea de Urgență Ploiești, secția Boli Infecțioase - n.r.) - externat după o zi - este negativă la testul imunocromatografic Rotavirus". Mai pe scurt, Direcția de Sănătate Publică Prahova nu a putut depista cauza îmbolnăvirii celor 20 de copii nici în urma anchetei epidemiologice, nici în urma analizelor de laborator.

În urma situației apărute la Școala "Grigore Moisil", săptămâna trecută (VEZI DETALII), au fost recomandate măsuri suplimentare, iar conducerea unității de învățământ a anunțat, într-o informare făcută publică încă de vinerea trecută, că a efectuat o dezinsecție și monitorizează starea de sănătate a elevilor prin triaj epidemiologic efectuat zilnic. "Autoritățile responsabile au constatat starea de igienă corespunzătoare a sălilor de clasă și a grupurilor sanitare. Considerăm, așadar, că instituția noastră nu-și poate asuma responsabilitatea pentru o situație strict de ordin medical, cu neputință de controlat, în condițiile în care este vorba despre o afecțiune virală, ușor transmisibilă. Vă asigurăm că facem în continuare toate eforturile pentru un climat propice desfășurării procesului instructiv-educativ", a transmis directorul școlii, Anda Marcu.

 

Back To Top