Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un cititor a trimis, pe adresa redacției, pozele realizate sâmbătă, în cartierul Malu Roșu, unde, deși începuse votarea în cadrul referendumului pentru revizuirea Constituției, pe gardul bisericii de lemn încă existe un banner care le sugera alegătorilor cum să voteze.

Bannerul conținea îndemnul către cetățeni, de a merge la vot, dar le sugera, totodată, răspunsul pe care să-l aleagă, în cabină.

Astfel de situații au fost semnalat, în Prahova, și pe alte canale.

Expert Forum și Funky Citizens, pagina www.votcorect.ro și aplicația Monitorizare Vot au lansat, pentru referendum, un hotline de asistență electorală (0800 080 200), la care cetățenii pot reclama nereguli sesizate în țară. Unele dintre apeluri au venit din Prahova.

Potrivit unui comunicat transmis de Expert Forum, sâmbătă după-amiază, "în localitatea Breaza din județul Prahova, au fost reclamate bannere care încurajează prezența la vot."

De asemenea, într-o centralizare ulterioară a reclamațiilor, Expert Forum a anunțat că "bannere care promovează participarea la referendum au fost observate atât în București (Scoala 128), Str. Griviței (Buzești) cât și în țară, în Focșani (Secția 21, Colegiul A.I. Cuza), localitățile Urlați și Bușteni. Am sesizat mai multe primării, secții de poliție și birouri electorale cu privire la prezența acestora".

Back To Top