Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Aproape 20 de acțiuni de amploare vor avea loc, începând din 13 octombrie, în mai multe localități din țară, pentru a marca, prima dată în România, Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice. Municipiul  Ploiești și orașul Sinaia sunt așezările din Prahova care s-au alăturat acestei campanii.

 

Campania a fost inițiată de WEEE Forum, asociația internațională a sistemelor de colectare a deșeurilor electrice, alături de 26 de membri ai săi și implică în jur de 40 de organizații diferite din 20 de țări din întreaga lume. Scopul evenimentului este de a crește nivelul de conștientizare privind importanța colectării deșeurilor electrice și de a încuraja consumatorii să facă acest gest responsabil, având ca obiectiv secundar creșterea ratelor de reciclare în această zi dedicată, dar și ulterior.

"Asociația Română pentru Reciclare – RoRec, alături de operatorii săi parteneri, pun România pe harta țărilor participante la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice printr-o serie de acțiuni de educare și colectare în școli și orașe. Începând din 13 octombrie vor avea loc 19 astfel de acțiuni de amploare în București, Timișoara, Galați, Ploiești, Arad, Pitești, Bacău, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Jiu, Bistrița, Alba Iulia, Călărași, Zalău, Giurgiu, Alexandria, Odorheiu Secuiesc și Sinaia. Cetățenii vor avea ocazia să afle mai multe informații despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice, precum și despre felul în care pot să scape de acestea într-un mod corect și simplu, apelând fie la punctele de colectare provizorii ce vor fi amenajate în orașele menționate mai sus, fie la TelVerde 0800 444 800, serviciul național de preluare gratuită de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase", au anunțat organizatorii.

Sinăienii pot duce aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosesc la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile pe 13 octombrie, între orele 10.00-16.00, pe esplanada Școlii ”George Enescu” și în cartierul Izvor.

La Ploiești, pe 13 octombrie, punctele de colectare amenajate provizoriu, pentru această campanie, vor funcționa în intervalul 09.00 - 17.00, în faţa Halelor Centrale, în zona Lămâiţa (staţia de autobuz, Blocul 39) și pe Bd. Republicii (în fața magazinului Mega Image).

De asemenea, pentru deșeurile voluminoase, Serviciul Local de Colectare Prahova asigură, în perioada 13-20 octombrie, preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Pentru a beneficia de acest serviciu, cetățenii trebuie să sune gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, pentru programare.

Cei care participă la campanie vor fi înscriși la tombola care va avea loc după încheierea acțiunii de colectare.

La Ploiești, premiile puse la bătaie sunt două frigidere, 4 aspiratoare, trei cuptoare cu microunde, trei mixere,trei mașini de călcat și trei cafetiere. Tragerea la sorți va avea loc pe 22 octombrie, la ora 10.30, în incinta Galeriilor Comerciale.

Sinăienii care participă la acțiunea de colectare pot câștiga, la tombolă, un aspirator, un cuptor cu microunde, două cafetiere, două mașini de călcat și două mixere. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 22 octombrie, la ora 15.00, la punctul de colectare de pe esplanada Școlii ”George Enescu”.

Tot la Sinaia, autoritățile locale testează, încă de la începutul lunii octombrie, un nou mod de colectare selectivă. Noile containere au fost montate, deocamdată, în Cartierul Izvor.

Sursa foto: Primăria Sinaia via Facebook

Back To Top