Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Consiliul Local Ploieşti a dezbătut, în şedinţa extraordinară de vineri, un proiect de hotărâre privind amenajarea unei noi clădiri administrative la Administraţia Parcului Memorial "Constantin Stere", care să deservească grădina zoologică de aici. Noul imobil va avea o suprafaţă totală de aproape 250 de metri pătraţi şi va cuprinde inclusiv o sală educaţională.

Investiţia este estimată la aproape 530.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a puţin peste 113.000 de euro, în condiţiile în care terenul este deja asigurat. Din această sumă, construcţia propriu-zisă va fi de 494.000 de lei, iar restul va acoperi servicii precum dirigenţia de şantier, proiectarea şi asistenţa tehnică.

Noul imobil va fi ridicat la grădina zoologică de la Bucov, va avea doar parter, o suprafaţă utilă de aproape 210 metri pătraţi şi va cuprinde o bucătărie mare, de 44 de metri pătraţi, un birou, depozite pentru alimente şi pentru materiale şi unelte, grupuri sanitare, dar şi spaţii pentru arhivă, materiale didactice şi o sală educaţională de 55 de metri pătraţi, în care se vor putea ţine prezentări sau lecţii deschise pentru clasele de elevi care vor veni pe viitor în vizită la grădina zoologică.

Back To Top