Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Patru maşini au fost avariate serios, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, după un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Şoseaua Vestului din Ploieşti, în dreptul fostului cinematograf Modern. Din primele informaţii, se pare că în acest accident ar fi fost implicat fiul lui Leonard Doroftei, care ar fi acroşat un alt autoturism.

Reprezentanţii Poliţei Prahova au precizat că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei faţă de maşina din faţă. O limuzină Mercedes a acroşat un Logan care oprise pentru a acorda prioritate pietonilor. În urma coliziunii, cele două maşini au ricoşat şi au lovit alte două autoturisme care erau parcate pe marginea drumului.

Potrivit observatorulph.ro, limuzina era condusă de fiul cel mare al fostului campion mondial la box Leonard Doroftei. Martorii au povestit că acesta conducea cu viteză mare pe Şoseaua Vestului şi nu a mai reuşit să oprească la timp, lovind puternic Loganul din faţă. În urma coliziunii, o persoană din Dacie a fost lovită şi a fost transportată de urgenţă la spital. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Back To Top