Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Impresionaţi de numărul mare de drame de pe Drumul Naţional 1B, Ploieşti-Buzău, care au culminat, acum o lună, cu decesul unei fete de 10 ani izbite de o maşină pe trecerea de pietoni, reprezentanţii administraţiei prahovene pregătsc un proiect pentru construirea unei pasarele pietonale supraterane, în satul Loloiasca din comuna Tomşani. Proiectul urmează să fie derulat de Primărie, care a demarat deja procedurile pentru realizarea documentaţiei tehnice, şi sprijinit financiar de Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a afirmat în ultima şedinţă a instituţiei că urmează să fie semnat un parteneriat cu Primăria Tomşani, pentru realizarea acestei variante de traversare în siguranţă a Drumului Naţional 1B, considerat unul dintre cele mai periculoase din România, cu un număr mare de accidente rutiere grave. Măsura vine după ce, pe 19 septembrie, o fată de 10 ani a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din această localitate.

"Am discutat cu primarul din Tomșani despre construirea unei pasarele de trecere a pietonilor, având în vedere că în acea zonă există un cămin cultural, o biserică, o grădiniță și o școală. O fetiță de 10 ani și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni de aici. Este o investiție necesară și deja s-au demarat studiile", a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Back To Top