Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Consiliul Judeţean a alocat, în şedinţa de vineri, suma de 1,4 milioane de lei, pentru finanţarea unor proiecte de modernizare propuse de primăriile din Prahova. Printre cele mai notabile obiective se numără realizarea unei şosele de centură pentru oraşul Vălenii de Munte.

Construirea unei centuri ocolitoare pentru cel mai important oraş de pe Valea Teleajenului fusese propusă cu ani în urmă, de către fostul deputat care reprezenta această zonă în Parlament, Mihai Apostolache. Acesta argumenta, în urmă cu vreo zece ani, că localitatea, "tăiată" în două de Drumul Naţional 1A, are nevoie de o astfel de variantă ocolitoare, pentru evitarea deselor ambutaiaje, dar şi a accidentelor rutiere şi a neplăcerilor cauzate de trecerea maşinilor de mare tonaj fix prin centrul oraşului. La aproape un deceniu distanţă, timp în care proiectul n-a fost considerat unul neapărat necesar de către autorităţi, mai nou reprezentanţii Primăriei şi ai CJ Prahova au ajuns la concluzia că realizarea acestei şosele este un obiectiv "de prim rang", solicitat atât de localnici, cât şi de societăţile comerciale care activează în oraş. Consiliul Judeţean a alocat, vineri, 200.000 de lei pentru intrarea în parteneriat cu Primăria Văleni, sumă care va merge pentru realizarea studiului de fezabilitate. În varianta optimistă, lucrările ar putea debuta în 2019, cu posibilitatea ca în acest parteneriat să intre şi vecinii din Gura Vitioarei, care ar urma să contribuie cu o parte din terenul necesar noii şosele.

Tot la capitolul investiţii noi, consilierii judeţeni au mai alocat astăzi, la parteneriatele cu unităţile administrative, 200.000 de lei către Primăria Ploieşti, pentru cofinanţarea lucrărilor la alei, în zona dimprejurul lacului de la Parcul "Constantin Stere", 80.000 de lei la Mizil, pentru lucrări de întreţinere în zona centrală, şi 70.000 de lei la Berceni, pentru reparaţii la terenul de sport din curtea Şcolii Moara Nouă.

Diferenţa, până la 1,4 milioane, a fost alocată pentru continuarea unor parteneriate începute anterior, cu primăriile din Ploieşti, Băicoi, Apostolache, Chiojdeanca, Măneciu, Măneşti, Olari, Plopu şi Sângeru.

Back To Top