Categorie: Știri locale

Leonard Doroftei a decis să părăsească orașul natal, Ploiești, unde în urmă cu mai mulți a deschis un pub care îi poartă numele și care s-a dovedit o investiție foarte bună. Totul s-a terminat în momentul în care "Moșul" a fost forțat de autoritățile locale să-și mute afacerea din centrul municipiului. Acum, fostul campion mondial WBA a decis să plece de tot din orașul natal și să redeschidă Doroftei Pub în Capitală.

În vara lui 2017, Leonard Doroftei era somat de municipalitate să părăsească spațiul din centru, acolo unde, de ani buni, funcționa pub-ul care-i poartă numele. Motivul a fost modificarea legislației, care nu mai permitea funcționarea localului într-un imobil cu risc seismic.

"Moşul" s-a adresat instanţei, a recâştigat spaţiul, însă şicanele din partea autorităţilor din Ploieşti au continuat şi barul său nu a mai primit licenţa de funcţionare, scrie Mediafax. Iar alternativa nu s-a dovedit o variantă câștigătoare. Fostul campion și-a mutat afacerea la stadionul "Ilie Oană", dar clienții ajung până acolo doar în zilele în care sunt programate meciuri. Iar atunci, nu pot fi comercializate băuturi alcoolice, restricție care scade drastic vânzările.

Sursa citată precizează că, în lipsa banilor, "Moșul" a ajuns să servească el însuși la mese, în timp ce soția lui, Monica, se ocupă de bucătărie.

În aceste condiții, Doroftei a decis să-și mute afacerea în Capitală. Digisport.ro anunță că fostul campion  este gata să plece cu familia în București și să-și continue  afacerea acolo. În plus, "Moșul" plănuiește să investească și în sport, mai precis într-o școală de box pentru copii.

Doroftei Pub, deschis în Ploiești în urmă cu aproximativ un deceniu, era, în vremurile sale bune, unul dintre cele mai populare baruri cu tematică sportivă din România.

Foto: adevarul.ro

Back To Top