Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Alexandra Bratu are 12 ani și este elevă a Școlii "Sf. Vineri" din Ploiești. În pragul adolescenței, în loc să se bucure de această frumoasă vârstă, copila înfruntă un diagnostic crunt: leucemie acută limfoblastică. Din păcate, de parcă această piatră de încercare nu are fi fost destul pentru un copil, o anomalie îngreunează vindecarea prin tratamentul comun, iar șansa Alexandrei, un transplant medular, costă 200.000 de euro.

Asociația Interact Ploiești, ramura pentru tineret a Rotary Internaţional, a anunțat că miercurea viitoare, pe 28 noiembrie, de la ora 19.00, organizează un concert caritabil prin care  încearcă să vină în sprijinul Alexandrei și a familiei acesteia. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti, iar costul unui bilet este de 15 lei.

"Alexandra Bratu, în vârstă de 12 ani si elevă a Școlii «Sfânta Vineri» din Ploiești, a fost internată la Spitalul Fundeni după ce a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Din cauza unei alte anomalii a genomului MLL, vindecarea Alexandrei prin tratamentul comun chimioterapeutic este îngreunată, singura soluție fiind transplantul medular. Fetița are nevoie de 200.000 de euro pentru transplant și tratament, până acum strângându-se prin intermediul unei aplicații de Facebook de strângere de fonduri 45 000 de euro. Alexandra a trecut însă prin prima serie de tratamente și a răspuns foarte bine acestora. Astfel, noi ne dorim să o putem ajuta în continuare să treacă cu bine peste această perioadă!", au transmis organizatorii evenimentului.

Biletele sunt vândute prin intermediul elevilor de la colegiilor naționale "Mihai Viteazul" (Alexandru Mitu, Ambra Dinu, Vlad Bucur, Antonia Rădulescu, Patricia Calin, Teodora Dudu, Andrada Bozianu) și "Ion Luca Caragiale" (Christian Oprescu, Ana Vasile, Mihnea Dociu), din Ploiești.

Cei care vor să facă donații pot folosi și următoarele conturi deschise pe numele Cristian Bratu, pentru Alexandra:

EUR RO77BTRLEURCRT0358595701

GBP RO35BTRLGBPCRT0358595701

RON RO30BTRLRONCRT0358595701

USD RO81BTRLUSDCRT0358595701

Back To Top