Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O bătrână cu un comportament ciudat le-a atras atenția polițiștilor locali care patrulau, joi seară, în jurul orei 20.00, în zona centrală a Ploieștiului.

 

Oamenii legii și-au dat seama că este ceva în neregulă cu femeia, deoarece aceasta părea dezorientată și era îmbrăcată mult prea subțire pentru această vreme. Așa că echipajul nu a stat pe gânduri și, în urma verificărilor, a ajuns la concluzia că femeia găsită figurează ca dispărută de la domiciliu.

"În seara zilei de 22 noiembrie 2018, în jurul orelor 20:10, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a depistat în zona Piața Victoriei, o persoană de sex feminin care fusese dată dispărută de la domiciliu, prin apelul unic de urgență 112. Aceasta era îmbrăcată neadecvat condițiilor meteo actuale și se deplasa dezorientată pe stradă. Potrivit datelor și semnalmentelor deținute, persoana a fost identificată ca fiind numita S.M., în vârstă de 88 de ani, domiciliată în Ploiești, zona Sălii Sporturilor. Bătrâna a fost condusă la domiciliu, fiind preluată de fiul său și de lucrătorii Secției 3 de Poliție", a informat Poliția Locală Ploiești.

Foto ilustrație

Back To Top