Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

De la micuții de la clasa pregătitoare până la elevii din ultimii ani de liceu, toți copiii s-au grupat în echipe și au ocupat standurile organizate miercuri, în incinta colegiului (VEZI DETALII). Timp de opt ore, aceștia vând decorațiuni și bijuterii confecționate de ei, dar și zeci de feluri de prăjituri cu care speră să convingă un număr cât mai mare de persoane, să doneze pentru școala lor.

Scopul acțiunii, aflate la a doua ediție, este de a strânge fonduri din care să fie finanțate proiectele educaționale derulate la nivelul unității de învățământ. Elevii au înțeles perfect că pot ajuta și s-au mobilizat exemplar. Zeci de standuri au fost amenajate în curtea CNILC și în sala de sport, iar copiii le-au ocupat rând pe rând și au vândut, cum s-au priceput mai bune, alături de cadrele didactice, tot ceea ce au pregătit special pentru acest eveniment.

Din oferă nu au lipsit delicioase prăjituri de casă, ceaiul și ciocolata caldă, ba chiar cei mai pofticioși și-au putut cumpăra câte o porție de sarmale sau fasole.

La interior, standurile au fost rezervate bujuteriilor și decorațiunilor de Crăciun, realizate tot de elevi.

Târgul poate fi vizitat până la ora 18.00.

 

Back To Top