Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Tăriat, de la sud la nord, de DN1A, Ploieşti-Cheia, oraşul Vălenii de Munte, una dintre cele mai mari localităţi din zona de nord-est a judeţului Prahova, va avea o şosea de centură. Primarul localităţii, Florin Constantin, a anunţat astăzi că instituţia va lansa în această săptămână o procedură de achiziţie publică.

Licitaţia va viza desemnarea unei firme care să realizeze studiul de fezabilitate care va sta la baza viitoarei centuri, iar procedura va fi lansată vineri, a declarat, astăzi, primarul Florin Constantin. Acesta a refuzat să detalieze traseul propus, argumentând că studiul de fezabilitate va veni cu o variantă finală şi că, oricum, încearcă să descurajeze posibilii speculanţi care ar putea fi interesaţi să cumpere terenuri ieftin şi să profite ulterior de creşterea preţurilor.

Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat între Primăria Vălenii de Munte şi Consiliul Judeţean Prahova. De altfel, în luna noiembrie, CJ a alocat o sumă de 200.000 de lei din bugetul propriu pentru demararea documentaţiei.

Back To Top