Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Sute de mii de turiști sunt așteptați, în această minivacanță, în stațiunile montane. Mulți dintre ei vor alege, ca în fiecare an, Valea Prahovei. La Sinaia, liberul de Crăciun coincide cu primul weekend din sezonul de schi 2018 - 2019.

La gala World Ski Awards din Austria, Sinaia a fost aleasă drept cea mai bună stațiune de ski din România.

Aici, sezonul de iarnă 2018-2019 a avut deschiderea oficială joi, pe 20 decembrie, iar autoritățilelocale au anunțat, cu această ocazie, și noutățile cu care îi întâmpină pe turiști, în aeastă iarnă: "Un loc nou de joacă pentru profesori și elevi va fi deschis la Cota 2000 iar o bandă nouă cu lungimea de 60 de metri va deservi zona rezervată începătorilor".

Administrația locală a anunțat că, la startul sezonului, au fost deschise Drumului de Vară și toate cele cinci pârtii din golul alpin, urmând ca Pârtia Nouă să fie evaluată în funcție de vreme.

De asemenea, turitșii ar trebui să șe că tarifele au rămas nemodificate. Astfel, la Gondola Sinaia + Gondola Carp, cartelele care asigură urcarea și coborârea costă 55 de lei/pers. pentru adulți și 35 lei/pers. pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani, în baza documentelor care să demonstreze vârsta, în timp ce copiii sub 5 ani beneficiază de gratuitate.

Cartelele și skipass-urile valabile pentru ambele tronsoane ale Gondolei Sinaia, Telescaunul Soarelui și Skilift Pârtia Nouă:

Toate tarifele sunt disponibile pe sinaiago.ro.

Program:

Gondola Sinaia: 08.00 - 17.00

Gondola Carp: 08.20 - 16.30

Telescaunul Soarelui: 08.40 - 16.00.

Foto: Gondola Sinaia

Back To Top