Categorie: Știri locale

Se circulă în coloană, începând de sâmbătă de la prânz, pe Drumul Naţional 1, spre zona montană din Prahova. Poliţia a anunţat că sunt cozi atât la Nistoreşti, cât şi înainte de Buşteni.

Poliţia Prahova a anunţat, sâmbătă înainte de prânz, că se circulă în condiţii dificile pe mai multe sectoare ale Drumul Naţional 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare, din cauza valorilor mari de trafic.

Astfel, pe sensul Bucureşti-Braşov, şoferii merg în coloană începând de la kilometrul 102, din Nistoreşti, şi până la kilometrul 107, la Comarnic. După ce au trecut de acest punct unde circulaţia este "strangulată", prin trecerea de la două benzi pe sens la una singură, conducătorii auto mai merg câţiva kilometri şi ajung la un nou blocaj, între Poaiana Ţapului şi centrul staţiunii Buşteni, mai precis de la kilometrul 128 la 131. Poliţia Prahova a mai precizat că, la această oră, se circulă "la negru", carosabilul fiind parţial umed.

Sunt, în total, opt kilometri de coloane, iar reprezentanţii Poliţiei se aşteaptă ca acestea să se extindă uşor-uşor, pe măsură ce şi valorile de trafic vor mai creşte, urmând ca duminică toată agitaţia să se repete, de data aceasta pe sensul de coborâre, când mulţi dintre turiştii care au ales să-şi petreacă finalul de săptămână pe Valea Prahovei vor porni înapoi spre case. Ca de obicei, ruta alternativă recomandată este pe DN 1A, pe traseul Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Back To Top