Categorie: Știri locale

Incendiul violent care a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fermă din Mizil, a ucis zeci de animale și a distrus numeroase bunuri.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 14.00, la un adăpost de animale și furaje din localitatea prahoveană Mizil, iar la sosirea pompierilor militari se manifesta violent, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. În interiorul fermei au fost surprinse mai multe bovine și porcine, echipajele de intervenție stabilind, la final că 29 de vaci și 30 de porci au ars de vii. De asemenea, au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale, pe o suprafață de 400 de metri pătrați, dar și anexe gospodărești, construcții metalice și 30 de tone de baloți de lucernă și paie.

Potrivit ISU Prahova, intervenția a durat mai bine de șase ore, încheindu-se în jurul orei 20.25.

La locul evenimentului au acționat 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospeciala pentru descarcerare și o autospeciala de prima intervenție și comandă. 34 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Foto: ISU Prahova

Back To Top