Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Tragedie pentru o familie din oraşul prahovean Sinaia! Un copil în vârstă de 3 ani a murit după ce a fost lovit de o locomotivă, în Halta Sinaia. Incidentul a avut loc duminică după-amiază.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a venit duminică, în jurul orei 13.40. Copilul a fost lovit mortal de o locomotivă izolată, la ieşirea din Halta C.F. Sinaia, în zona Mefin, a fost primul anunţ transmis de Poliţia Prahova. Familia locuia foarte aproape de calea ferată, iar copilul a fost lăsat nesupravegheat pentru câteva momente, a ieşit din curtea şi a ajuns în faţa unei locomotive care efectua manevre.

"Din primele verificări a rezultat că minorul ar fi fost lăsat fără supraveghere, acesta ieșind din curte în calea ferată. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetarile continuă ppentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

 

Back To Top