Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două autoturisme şi un TIR au fost implicate într-un accident, miercuri după-amiază, pe tronsonul din DN 1 care deserveşte Centura de Vest a municipiului Ploieşti. În urma coliziunii, patru persoane au fost rănite, au anunţat autorităţile.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 17.30, pe Centura de Vest, în dreptul intersecţiei spre satul Buda, considerată una dintre cele mai periculoase intersecţii din jurul Ploieştiului, pe fondul vitezei mari cu care se circulă pe acea porţiune a drumului naţional, care face foarte dificil accesul din drumurile secundare.

Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii şi toate patru au fost preluate de echipajele medicale şi transportate de urgenţă la spital, a anunţat ISU Prahova, care a intervenit la faţa locului cu un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transportul de victime multiple şi o autospecială de stingere.

Back To Top