Categorie: Știri locale

O acțiune care se anunța banală, derulată acum două nopți, pe DN 1A, s-a lăsat cu dosar penal pentru un conducător auto care a încercat să fugă de polițiști și a refuzat categoric să-i fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemie.

 

Potrivit IJP Prahova, în noaptea de 8 spre 9 iulie, în jurul orei 00.45, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului  Drumuri  Naționale și Europene a oprit pe raza localității Măneciu-Ungureni un autoturism care circula pe DN1A către Brașov.

"În încercarea de a scăpa de control, conducătorul auto s-a încuiat în autoturism, refuzând să dea curs solicitărilor de legitimare și prezentare a documentelor, a sărit peste scaunele din față și s-a mutat pe locurile din spate, iar la un moment dat a deschis portiera și a luat-o la fugă, însă a fost ajuns din urmă de polițiști și imobilizat. În continuare, bărbatul de 33 de ani din com. Măneciu, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Acolo, în prezența medicului, bărbatul a refuzat să îi fie prelevate mostre de sânge", au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele conducătorului auto care este cercetat acum pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Back To Top