Categorie: Știri locale

Un tânăr de 23 de ani, din Filipeștii de Pădure, a făcut prăpăd în weekend, la Florești. După ce a tâlhărit o persoană, în noaptea de vineri spre sâmbătă, individul a făcut praf geamurile unei pensiuni din localitate și ale mașinilor aflate în apropierea acesteia.

 

Sesizarea ajunsă inițial la Secția Rurală nr. 2 din Florești anunța că, la o pensiune din comună, un bărbat a spart geamurile clădirii și ale mașinilor parcate în apropiere. Pe drum spre locul indicat, polițiștii au mai dat de un păgubit. "În timp ce se deplasau la fața locului, polițiștii au observat un grup de persoane care solicita ajutor.  Una dintre ele le-a comunicat faptul că tocmai fusese tâlhărită de un necunoscut, care o lovise cu pumnul în zona feței și îi sustrăsese telefonul mobil și o bancnotă de 50 de lei.  După agresiune, persoana în cauză pătrunsese în curtea unui imobil, unde a și fost găsită de polițiști. A fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure, iar asupra sa a fost găsit telefonul mobil sustras.  Totodată, în urma primelor verificări, polițiștii au constatat că acesta era și autorul distrugerilor reclamate inițial", a anunțat IJP Prahova.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și violare de domiciliu. Încă de duminică el a fost prezentat Judecătoriei Câmpina care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Back To Top