Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cinci persoane urmează să fie audiate de Poliție, luni, într-un dosar de furt și furt calificat instrumentat la Băicoi și care vizează o grupare ce ar fi acționat și în Ploiești, dar și pe Valea Prahovei.

 

Polițiștii din Băicoi fac patru percheziții, în această dimineață, în dosarul amintit. Acțiunea vizează indivizi care, recent, ar fi spart o locuință din oraș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Aceiași indivizi sunt bănuiți că ar fi comis furturi și în alte localități.

"Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna iunie a anului în curs și până în prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, într-o locuință de pe raza orașului Băicoi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. De asemenea, pe timp de zi, ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice din societăți comerciale de pe raza municipiului Ploiești, precum și de pe raza orașelor Sinaia și Bușteni. Persoanele bănuite ar fi acționat în grup și reușeau să iasă din societățile comerciale utilizând o vestă specială unde ascundeau sticlele cu băuturile alcoolice", informeaz[ IJP Prahova, fpc\nd referire la un prejudiciu de 4.000 de lei.

La percheziții participă și jandarmi, precum și lucrători din cadrul Serviciul pentru acţiuni Speciale.

Update - De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor,mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum și veste și geci cu ajutorul cărora se pare că reușeau să ascundă sticlele cu alcool.

Foto ilustrație

Back To Top