Categorie: Știri locale

Autobuzele care circulă pe traseul 39b, între Hale și cartierul Mitică Apostol, vor face din nou stație la Parcul Municipal Vest.

 

Hotărârea a fost luată în cadrul Comisiei Municipale pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei, ruta traseului 39b urmând să fie modificată începând de joi, 1 august. De mâine, aceasta va include și  două popasuri, câte unul pe sens, la noua stație, Parcul Municipal, de pe str. Mărășești, în zona sensului giratoriu de la ieșirea spre spre Centura de Vest.

Stația a funcționat, vreme de câteva săptămâni, și toamna trecută, dar nu existau solicitări pentru aceasta, ținând cont și de anotimp, așa că la nivelul conducerii TCE s-a decis desființarea ei, cel puțin până în vara acestui an.

Principala problemă ar fi fost, atunci, nemulțumirea cetățenilor din cartierul Ploiești Vest (Mitică Apostol) care depind de traseul 39b și care, din cauza noii stații, făceau pe drum câteva minute în plus și pierdeau, astfel, legăturile cu alte trasee către diferite zone ale orașului.

Back To Top