Categorie: Știri locale

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce, duminică seară, la Băicoi, a fost sesizată dispariția unei femei de 27 de ani din Cocorăștii Mislii și a copilului ei, în vârstă de numai 2 ani.

 

Poliția Orașului Băicoi a fost sesizat în jurul orei 22.20, a anunțat IJP Prahova. Femeia, Ana Maria ARsene, de 27 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, ar fi plecat cu fiul său, de doi, în dimineața zilei de 4 august, către Biserica Mălăiești. De atunci, sunt de negăsit.

Femeia are 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate faptul că se bâlbâlie în vorbire.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, purta adidași de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roșu de dimensiuni mici.

Aceasta își transporta copilul cărucior de culoare albastră. Băiețelul era îmbrăcat cu o geacă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de culoare bleumarin și purta sandale verzi din material plastic.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Foto: IJP Dâmbovița

Back To Top