Categorie: Știri locale

De duminică seară, polițiștii din Prahova s-au mobilizat pentru găsirea femeii de 27 de ani, din Cocorăștii Mislii, care dispăruse în dimineața aceleiași zile, împreună cu băiețelul ei de 2 ani.

 

IJP Prahova a lansat apeluri repetate, inclusiv prin intermediul presei, în încercarea de a afla unde au ajuns tânăra și copilul ei. Polițiștii au verificat inclusiv înregistrările camerelor de supraveghere din mai multe localități, concluzionând că femeia, despre care se știa că plecase spre biserică, ajunsese la Gara de Vest, de unde a luat un tren către Capitală.

La București a și ajuns, au aflat oamenii legii în momentul în care un cunoscut al familiei s-a prezentat cu cei doi la postul de Poliție din Cocorăștii Mislii.

"În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băicoi, au fost sesizați despre faptul că, în dimineața zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, sat Țipărești, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăiești, fără a mai reveni la domiciliu.

În urma sesizării, polițiștii prahoveni au demarat activități specifice în vederea depistării celor doi, acționând cu forțe mărite.

Astfel, din verificările efectuate, informațiile obținute, cât și vizionarea camerelor de filmat din mai multe localități, polițiștii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani, respectiv sat Țipărești-  com. Dumbrăvești- mun. Ploiești( autogara din zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești  Gara de Vest Ploiești, urcând într-un tren cu destinația Gara de Nord- mun. București.

Întrucât cei doi, mama și fiul, au fost dați în urmărire generală, în această dimineață, 06.08.2019, un bărbat din mun. București (cunoștință mai veche a familiei) s-a prezentat împreună cu numita ARSENE ANA-MARIA și fiul acesteia, la sediul Postului de Poliției Cocorăștii Mislii, menționând faptul că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019, și a aflat că este căutată în urma informațiilor apărute în mass-media.

Menționăm faptul că, în această perioadă, atât numita ARSENE ANA-MARIA, cât și fiul acesteia, nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

 În cauză, au fost contactați reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenței", au transmis, marți dimineață, reprezentanții IJP Prahova.

Foto: IJP Prahova

Back To Top