Categorie: Știri locale

Intersecția situată pe DN 1, în dreptul localității prahovene Florești, face noi victime. Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut aici, joi seară.

 

Evenimentul a avut loc în jurul orei 19.45. Poliția a anunțat că două mașini au intrat în coliziune, din primele cercetări rezultând că impactul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

La fața locului au fost trimise ambulanțe, un echipaj de pompieri și unul de prim-ajutor din partea ISU Prahova. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au precizat că în autoturisme de aflau patru adulți și un copil.

Ambulanța a anunțat că trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Victimele sunt două femei, de 31, respectiv 38 de ani, preluate cu traumatisme cranio-faciale și toraco-abdominale, și un bărbat de 40 de ani, preluat cu traumatism la cotul drept și la genunchi, dar și cu multiple escoriații.

Un băiețel de 3 ani și un bărbat de 35 de ani, de asemenea aflați în mașinile care au intrat în coliziune, au scăpat nevătămați.

Foto ilustrație

Back To Top