Categorie: Știri locale

Cinci persoane au fost rănite, unele dintre ele grav, într-un accident rutier produs luni după-amiază, pe DN 1, în dreptul comunei prahovene Cornu. Maşina în care se aflau victimele a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, după ce şoferul a tras brusc de volan, în încercarea de a evita un alt autoturism care îi ieşise în faţă.

 

Potrivit primelor verificări făcute de Poliţia Prahova, conducătorul unui autoturism a ieşit din benzinăria situată în zonă fără să se asigure corespunzător, practic tăindu-i calea maşinii care circula pe drumul naţional.

În urma acestui accident, patru persoane au suferit traumatisme craniene, o a cincea victimă fiind rănită în zona coloanei lombare. Cel mai grav a fost o tânără de 19 ani, găsită inconştientă de echipajele medicale, după ce suferise un traumatism cranio-cerebral, leziuni în zona bărbiei şi un traumatism la piciorul drept. De asemenea, o fată de 11 ani s-a ales cu un traumatism cranio-facial frontal şi leziuni la genunchi, potrivit bilanţului transmis de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Celelalte trei victime sunt o femeie de 39 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial cu otoragie, şi doi tineri, unul de 19 ani, cu un traumatism cranio-cerebral şi traumatisme la glezna dreaptă şi cotul drept şi unul în vârstă de 29 de ani, care a suferit un traumatism la coloana lombară. Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Back To Top