Categorie: Știri locale

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, la o fermă de furaje din satul Conduratu, comuna Baba Ana, în zona de est a judeţului Prahova. Intervenţia popmierilor, care continuă şi miercuri dimineaţă, a fost extrem de dificilă, având în vedre că în interior se aflau cantităţi uriaşe de materiale foarte uşor inflamabile.

 

Incendiul a izbucnit aproape de miezul nopţii  şi s-a răspândit foarte repede pe aproximativ 400 de metri pătraţi, la circa 100 de tone de baloţi de paie, a anunţat ISU Prahova, care a trimis în zonă cinci echipaje de pompieri. Incendiul a fost lichidat după câteva ore, însă trei dintre echipaje încă mai acţionează în zonă.

"La sosirea pompierilor militari la locul interventiei incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 400 mp la 100 de tone baloți din paie. Incendiul este lichidat însă 3 echipaje de stingere actioneza in continuare pentru inlaturarea efectelor negative. Intervenția este dificila din cauza cantității foarte mari de furaje, fumului dens și temperaturilor ridicate", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

(Foto: ISU Prahova)

Back To Top