Categorie: Știri locale

Toamna se numără bobocii. La Ploiești, însă, toamna se numără jucăriile, jocurile, hăinuțele care le-ar prinde bine altor copii. Iar proprietarii își dau întâlnire cu clienții de vârsta lor la Sala Sporturilor Olimpia. Bazarul Copiilor revine la Ploiești, cu o nouă ediție.

 

Evenimentul organizat de Cristina Toma Cochinescu și Mădălina Corciu a ajuns la a XX-a ediție. Este una de toamnă, numai bună la început de an școlar, când copiii își fac ordine prin lucruri și își pregătesc camera pentru noi cărți, caiete, haine și jucării.

În acest sezon, Bazarul Copiilor va avea loc pe 21 septembrie, de la ora 10.00, în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia - zona Turnul Parașutiștilor.

"Vă anunțăm cu bucurie ca Ediția a XX-a de vară a Bazarului Copiilor se apropie. Bazarul va aduna în același loc peste 400 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor. Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.)" este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Foto: Facebook/ Bazarul Copiilor

Back To Top