Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O femeie de 45 de ani şi un copil de 14 ani au fost răniţi într-un accident rutier produs vineri dimineaţă, în satul Călineşti din comuna prahoveană Floreşti. Maşina în care se aflau cei doi, condusă de un bărbat de 44 de ani, a intrat în coliziune cu o basculantă încărcată cu nisip.

 

Din primele verificări se pare că un bărbat de 44 de ani, care circula la volanul unui autoturism, pe DJ 720, ar fi pătruns pe DJ 101 P, pe raza comunei Florești - sat Călinești, fără să acorde prioritate unui camion condus de un bărbat de 48 de ani, a transmis Poliţia Prahova. Şoferul autoturismului a suferit un atac de panică, au mai anunţat reprezentanţii IPJ. În schimb, un băiat de 14 ani aflat pe scaunul din dreapta şi o femeie de pe bancheta din spate au fost răniţi. Copilul a suferit un traumatism la mână, în timp ce femeia de 45 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism cranio-facial, a anunţat ISU Prahova.

Cei doi rămăseseră prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scoşi de echipajul de descarcerare al ISU Prahova.

(Foto: Poliţia Prahova)

Back To Top