Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii locali din Ploiești au amendat zeci de ploieșteni surprinși aruncând deșeuri pe domeniul public, dar și 11 persoane care intraseră cu căruțele sau căruțurile pe străzi în care accesul acestor vehicule nu este permis.

 

Poliția Locală Ploiești a anunțat că agenții instituției au aplicat, în perioada 13-22 septembrie 2019, "11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6000 lei, fiind luată totodată și măsura tehnico-administrativă de ridicare a 4 atelaje hipo, pentru nerespectarea prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 432/2018 privind interzicerea accesului și deplasării căruțelor și vehiculelor trase sau împinse cu mâna care circulă ilegal în municipiul Ploiești". În informarea pe această temă, reprezentanții instituției menționează că polițiștii locali au depistat căruțele circulând pe străzile Gheorghe Asachi, Ana Lugojana, Tabla Buții, Sergent Gheorghe Mateescu, Negru-Vodă, Bulevardul București, Cameliei, Berzei, Romană, Buna Vestire și Mircea cel Bătrân.

De asemenea, în cursul săptămânii trecute, Poliția Locală a aplicat, la Ploiești, 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.450 lei, persoanelor depistate în timp ce depozitau deșeuri de orice natură pe domeniul public al municipiului. 

Foto: Poliția Locală Ploiești

Back To Top