Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Trei ploieșteni au fost săltați de mascați, joi, în urma unor percheziții derulate la Ploiești, într-un dosar de tâlhărie calificată. Indivizii au fost duși ulterior, iar ulterior reținuți, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

 

Polițiștii îi bănuiesc pe cei trei că, în urmă cu o săptămână, mai precis în noaptea de 3 spre 4 octombrie, persoanele bănuite ar fi pătruns într-un imobil situat pe raza localității Boldești-Scăieni, în interiorul căruia se aflau trei persoane, iar de la una dintre acestea ar fi sustras o sumă de bani.

 Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 14.000 de lei, informează IJP Prahova.

"În urma acestor percheziții, trei persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă", a mai precizat sursa citat[, potrivit căreia perchezițiile au fost derulate împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

Foto ilustrație

Back To Top