Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Familia unui bărbat de 77 de ani, din Ariceștii Rahtivani, a alertat Poliția, sâmbătă seară, cu privire la faptul că nu mai știu nimic despre persoana respectivă care ultima dată ar fi fost văzută vineri, când a fost externată dintr-o unitate medicală din municipiu.

 

Potrivit informațiilor obținute până acum de IJP Prahova, Dragoș Irimescu, de 77 de ani, din comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani, s-ar fi prezentat pe 10 octombrie la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i-au fost efectuate investigații medicale, iar în aceeași zi a fost transferat la o secție exterioară a spitalului. Vineri, pe 11 octombrie, bărbatul a fost externat şi ar fi părăsit unitatea spitalicească, plecând într-o direcție necunoscută. 

Nu se dețin informații cu privire la vestimentația purtată la momentul dispariției.

Semnalmentele bărbatului sunt: 1,65 metri înălţime, constituţie astenică, păr grizonat, tuns scurt cu vârtejuri pe ambele părți ale frunții, ochi căprui şi nas turtit, iar ca semne particulare prezintă o cicatrice pe partea dreaptă a abdomenului, provenind de la o operație.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update - Bătrânul a fost găsit duminică după-amiază, pe raza municipiului Ploiești, a anunțat IJP prahova, menționând că acesta a fost transportat imediat la spital, pentru evaluare medicală.

Update - Potrivit unor surse, bărbatul nu era coerent și, din primele date, s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: IJP Prahova

Back To Top