Categorie: Știri locale

Un polițist din cadrul IJP Prahova, martor la accidentul petrecut marți după-amiază, la Brebu, din cauza cauciucului unui autobuz, care a explodat, este eroul celor două persoane rănite în urma impactului.

 

După explozia cauciucului, șoferul autobuzului a pierdut controlul asupra direcției, iar autobuzul a lovit un autobuz staționat lână care se aflau o femeie și un copil de 6 ani (VEZI DETALII). Cei doi au fost răniți, iar primul care le-a sărit în ajutor a fost un polițist care a văzut toate cele întâmplate.

"Marți, în jurul orelor 14:00, colegul nostru Stănulescu Sebastian, agent în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în timpul liber, circula cu autoturismul personal, pe un drum județean, către Câmpina. În fața sa circula un autobuz, iar la un moment dat, șoferul autobuzului a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat regulamentar în afara carosabilului. Lângă autoturism se aflau 2 persoane, dintre care, un copil de 6 ani, care au fost lovite în urma impactului. Colegul nostru a intervenit imediat, a sunat la 112 și a acordat primul ajutor victimelor până la sosirea echipajelor de ambulanță. Intervenția a fost absolut necesară întrucât una dintre victime se afla în stare de inconștiență", relatează reprezentanții IJP Prahova.

Victimele se află, în prezent, în afara oricărui pericol.

Foto: IJP Prahova

Back To Top