Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat de 45 de ani, din comuna prahoveană Blejoi, le-a dat de furcă polițiștilor care făceau parte din filtrul aflat la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate.

 

Acțiunea de ieri a polițiștilor era una de rutină, urmărind prevenirea accidentelor rutiere în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Lucrurile au luat, însă, o altă întorsătură în momentul în care un conducător auto nu a oprit la semnalul polițistului. Șoferul nu s-a lăsat intimidat nici de focul de avertisment tras de agentul de Poliție.

"În cadrul unei acţiuni pentru reducerea riscului de accidente rutiere în zona  trecerii la  nivel cu calea ferată bariera Blejoi, un ofițer de poliție din cadrul S.J.P.T. Prahova a folosit armamentul din dotare executând un foc de avertisment în plan vertical, pentru oprirea unui autovehicul care nu ar fi respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de polițist. Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani din comuna Blejoi, a fost urmărit, prins și imobilizat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea permisul reținut", a transmis IJP Prahova, cu privire la incidentul de miercuri.

După cele întâmplate, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Foto ilustrație

Back To Top