Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Procurorii DIICOT au făcut dezvăluiri incredibile din ancheta care vizează un cunoscut clan de interlopi din Prahova (VEZI DETALII). Opt din cei zece indivizi reținuți miercuri au fost plasați în arest preventiv.

 

IJP Prahova a anunțat că pentru opt persoane au fost emise mandate de arestare preventivă, iar alte două au fost plasate în arest la domiciliu. Dosarul instrumentat de DIICOT Ploiești se referă la fapte precum  constituire de grup infracţional organizat, șantaj, trafic de persoane, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Miercuri, mai multe percheziții au fost derulate în Ploiești, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauza amintită.

 "În urma cercetărilor a rezultat faptul că membrii grupării, folosindu-se de acte de violență și șantaj, ar fi determinat mai multe persoane să le remită sume mari de bani. De asemenea, ar fi pătruns fără drept în locuința uneia dintre victime, unde ar fi distrus un  autoturism și a alte bunuri. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională: bani (aproximativ 40.000 de euro), documente și înscrisuri, un pistol de tip airsoft, săbii și alte obiecte contondente", a anunțat IJP Prahova, în urma descinderilor.

Foto ilustrație

Back To Top