Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Contract controversat la Târgşoru Vechi! Primăria localităţii de la marginea Ploieştiului a semnat un contract pentru împrăştierea de material antiderapant pe străzi cu o firmă care are ca principal obiect de activitate vânzarea de produse alimentare, băuturi și tutun şi figurează cu doar trei angajaţi. Primarul spune că procedura de selecţie a fost transparentă, sumele cheltuite foarte mici şi firma a fost aleasă pentru că, fiind din zonă, putea interveni mai rapid decât alţi operatori.

 

Reclamaţia a fost făcută de filiala USR din Târgşoru Vechi, care reclamă că societatea respectivă, care gestionează un bar în comună, aleasă fără licitaţie, i-a aparţinut până de curând fiicei primarului.

"Primăria Tîrgșoru Vechi a dat, în 2018, contractul de împrăștiere a materialului antiderapant unui celebru bar din Strejnicu! Dekosar Impex SRL este firma care a primit contractul în valoare de 20.000 lei prin atribuire directă, adică fără licitație. Acest lucru a fost verificat de membrii filialei USR Tîrgșoru Vechi în SEAP. Și dacă numele societății vă sună cunoscut este pentru că principalul obiect de activitate este vânzarea de produse alimentare, băuturi și tutun. Adică, mai direct, este un bar. Sediul social al societății este pe strada Iliești nr. 48, din Strejnicu. Aceeași firmă cu doar 3 angajați deține, atenție!, și un magazin de materiale de construcții de pe Strada Crângului, din Strejnicu. Unicul acționar este Barbu George Mădălin. Însă, acesta a preluat firma în urmă cu doi ani, de la Ioana Drăgan, nimeni alta decât fiica primarului PNL al comunei Tîrgșoru Vechi, Nicolae Drăgan. Așadar, mergând pe firul invers, edilul a făcut cadou un contract de 20.000 lei fostei firme a fiicei sale cu care, desigur, nu mai are nicio legătură. Suntem curioși ce alte contracte suspecte a mai semnat primarul din Tîrgșoru Vechi, cu complicitatea actualului Consiliu Local", reclamă reprezentanţii USR.

Primarul se apără şi îi invită pe reprezentanţii formaţiunii la sediul administraţiei locale, afirmând că le poate demonstra cu acte că procedura a fost una transparentă şi că sumele cheltuite au fost mai mici. "A existat o procedură de selecţie, iar aceasta a fost oferta cea mai avantajoasă. Firma deţine un utilaj pentru împrăştierea de material antiderapant. E un acord-cadru, plătim în funcţie de comenzile pe care le dăm. De exemplu, în ultima iarnă am plătit doar 3.000 de lei, dacă nu ninge atunci nu plătim nimic. Am preferat să lucrez cu oameni din comună, pentru că pot interveni cel mai rapid, nu trebuie să aştept până intervine un alt operator", a declarat primarul comunei, Nicolae Drăgan.

Back To Top