Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două eleve de 16 ani și una de 17 ani, de la Liceul Tehnologic din Bălțești, au fost transportate la spital, joi, în jurul prânzului, ele acuzând stări de rău după ce un coleg ar fi dat cu spray paralizat în baia unității de învățământ.

 

Alerta a fost dată în jurul orei 11.00, din cauza mirosului iritant care le-a provocat celor trei fete crize de tuse. Din cauza stării de rău, acestea s-au speriat și au făcut și atacuri de panică.

La fața locului au ajuns un echipaj Smurd și două ale Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, care le-au acordat elevelor asistență medicală și le-au transportat, apoi, la spitalul din Vălenii de Munte, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Între timp, la școală au fost demarate cercetările. Poliția a anunțat, după primele cercetări, că un elev ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în toaleta școlii. Tânărul, în vârstă de 15 ani, a fost identificat, iar în prezent se fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Update - Și conducerea unității de învățământ a demarat o anchetă, în paralel cu verificările derulate de Poliție. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean rahova, Aurel Graur, patru fete ar fi acuzat stări de rău, inițial.

Din datele de până acum, de vină pentru producerea acestui incident sunt doi elevi, unul de la clasa a IX-a, care a adus la școală un spray paralizant, și altul de la clasa a X-a, care a pulverizat în toaleta băieților. Potrivit reprezentantului ISJ, acest lucru s-ar fi întâmplat înainte de pauza mare, iar mirosul iritant s-a răspândit și pe holul școlii, provocându-le unor eleve stări de rău.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Prahova a menționat că elevii vinovați, fiind din învățământul obligatoriu, nu pot fi exmatriculați după isprava de joi, dar, cu siguranță, ei vor ava nota scăzută la purtare. În funcție de rezultatul cercetărilor urmează să fie stabilite și măsurile care vor fi luate pentru sancționarea celor doi liceeni.

Update - Cele trei eleve care au acuzat stările de rău au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Ploiești, potrivit celor mai noi informații furnizate de ISU Prahova.

Update - Dosar penal după incidentul de la Liceul Bălțești. Doi elevi sunt în atenția procurorilor

Back To Top