Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Aproape 100 de oameni au ieşit astăzi în stradă în satul Negoieşti din comuna prahoveană Brazi, protestând împotriva poluării din localitate.

 

Oamenii au sperat ca la această manifestare, derulată lângă parcul din Negoieşti, nu departe de Parcul Industrial Brazi, să participe şi reprezentanţii administraţiei locale. A fost, de altfel, principalul obiectiv al protestului, unul fără pancarte şi lozinci, care a urmărit iniţierea unui dialog şi găsirea unor soluţii pentru reducerea emisiilor nocive. Numai că autorităţile, cu excepţia câtorva consilieri locali, n-au onorat invitaţia. Oamenii au profitat de reunire ca să discute despre un eventual nou protest, într-un număr mult mai mare, şi despre varianta înfiinţării unui ONG, care să le reprezinte mai bine interesele, cu mai multe pârghii juridice. Ei au povestit că, în multe nopţi şi dimineţi, în comună, în special în satele Popeşti şi Negoieşti, se simte un miros înţepător, aerul e aproape irespirabil, iar culturile agricole sunt compromise, plantele fiind uscate şi acoperite frecvent cu un strat de funingine.

Este al doilea protest organizat în comună împotriva poluării în ultimele luni, numărul participanţilor de acum fiind mult mai mare decât la prima acţiune. Ieşirea în stradă vine după publicarea unui raport oficial care prezintă cifre îngrijorătoare, arătând un număr foarte mare de cazuri de cancer, boli respiratorii şi anumite tipuri de leucemii în zonele Brazi şi Ploieşti.

Back To Top