Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cinci persoane, inclusiv doi copii în vârstă de 12, respectiv 13 ani, au fost implicate într-un accident care a avut loc în jurul orei 11.30, în Ploiești.

 

Evenimentul s-a produs la intersecția străzilor Granitului și Eroilor, a anunțat IJP Prahova. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că de vină ar fi un conducător auto în vârstă de 73 de ani. Acesta nu a oprit la "STOP", mașina sa intrând într-un taxi condus de un tânăr de 32 de ani, în care se aflau doi adolescenți. Aceștia  au fost răniți, fiind preluați de echipajele de la Ambulanță și Smurd și transportați la spital.

Update - Potrivit SAJ Prahova, un băiat de 13 ani a fost transportat la spital cu traumatisme la membrele inferioare și traumatism la coloana. Fata, în vârstă de 14 ani,  a fost preluată cu traumatism de membre inferioare. Cei doi au fost transportați la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Foto ilustrație

Back To Top